Adatvédelmi nyilatkozat:

Az adatkezelési szabályzattal érintettek köre:

Minden regisztrált felhasználó. Az adatkezelésre a https://ninagaleria.hu internetes oldalon regisztráló Felhasználók önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor. A Felhasználók az adatkezeléshez kapcsolódó hozzájáruló nyilatkozatukat a vásárlás során a „Regisztráció küldése, Elfogadom a szolgáltatási feltételeket. (Szolgáltatási feltételek) *” ikonra való kattintással, az alábbi tartalommal adják meg: „Az általános szerződési feltételeket, valamint az adatkezelési szabályzatot teljes terjedelmében áttekintettem, az abban foglaltakat megismertem és elfogadom. Ezúton kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Nina Galéria azaz Steiner-Kovács Anita egyéni vállalkozó, az általam a regisztráció, illetve a webshopban történő vásárlás során közölt személyes adatokat, az adatkezelési szabályzatban rögzített célból kezelem.”

Felhasználható adatok:

 • név
 • telefonszám
 • e-mail cím
 • számlázási cím
 • szállítási cím

 

Ön személyes adatatok kezelője

A Nina Galéria  (Steiner-Kovács Anita egyéni vállalkozó) kezeli azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megad nekünk, és ez a vállalat felel a személyes adataiért a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében. A honlap használata (illetve a webshopban történő vásárlás) során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a Szolgáltató a lehető legbiztonságosabban tárolja, bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át. Az adatkezelés időtartama a regisztráció fenntartásának ideje, az adatok törlésének határideje a regisztráció törlésével azonnal, kivéve a számviteli bizonylatok esetében. Szolgáltató biztosítja, hogy adatai előzetes hozzájárulás hiányában kereskedelmi céllal (pl. Hírlevél küldése) ne legyenek felhasználva. Amennyiben kereskedelmi célú adatkezeléshez előzetesen hozzájárult szolgáltató biztosítja, hogy ennek megváltoztatását bármikor kérhesse. Felhasználónak hozzáférési-, kijavítási-, megváltoztatási joga van, melyet az ninagaleria@gmail.com e-mail címre küldött levélben kezdeményezhet.

Adatok feldolgozása:

Az adatkezelés célja a https://ninagaleria.hu internetes oldalon elérhető termékek megvásárlásának biztosítása, a Felhasználók által a vásárlás során megfogalmazott igények kiszolgálása, a Felhasználókkal való kapcsolattartás. Általánosságban akkor gyűjtjük és használjuk fel az Ön személyes adatait, ha:

 • az adatok az Ön által igénybe vett termék biztosításához, az Önnel kötött szerződésünk megkötése, teljesítése miatt szükségesek,
 • az adatok az Ön esetleges panaszai, észrevételei kezelése érdekében nélkülözhetetlenek;
 • az adatok gyűjtését, kezelését jogszabály teszi számunkra kötelezővé;
 • az adatokra az Ön felhasználói élményének javítása érdekében van szükségünk;
 • az adatokra a termék, szolgáltatás minőségének biztosítása, javítása érdekében van szükség; vagy
 • Ön – meghatározott célból, például nyereményjátékban való részvétel miatt – hozzájárult az adatai gyűjtéséhez és felhasználásához.
 • Hírlevelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk.

A feldolgozás alapja

Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul, vagy szerződés megkötéséhez szükséges, valamint kötelező-e a személyes adatok megadása, illetve ennek megtagadásának mik a lehetséges következményei.

Az Ön jogai:

Hozzáférési jog: Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot velünk az ninagaleria@gmail.com e-mail címen és személyes adatait e-mailben elküldjük.

A törléshez való jog: Jogában áll bármely, cégünk által feldolgozott személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat

 • nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
 • rendezetlen tartozása van a Nina Galéria felé, a fizetési módtól függetlenül
 • ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján: Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely cégünk jogos érdeke szerint történik. A Nina Galéria nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.

Jog gyakorlás: Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért odaadó ügyfélszolgálati munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velük az ninagaleria@gmail.com e-mail címen.

 

Hírlevél:

Adatok felhasználása: Személyes adatait arra használjuk, hogy marketingajánlatokat, információs felméréseket és meghívókat küldjünk e-mail formájában. Cégünkkel kapcsolatos élményeinek optimalizálása céljából releváns információkat, ajánlott termékeket, a kosárban hagyott termékekről szóló értesítőt és személyre szabott ajánlatokat küldünk. Mindezek a nagyszerű szolgáltatások az előző vásárlásain alapulnak, azon, hogy mire kattintott rá, és milyen információkat osztott meg velünk.

A következő kategóriákba tartozó személyes adatokat dolgozzuk fel:

 • kapcsolattartói információk, így e-mail címek, telefonszám és postai irányítószám
 • milyen termékekre és ajánlatokra kattintott rá

Ha van Nina Galéria fiókja, akkor a fiókkal és a tagsággal kapcsolatos személyes adatait is feldolgozzuk, így például: 

 • név
 • cím
 • vásárlási előzmények
 • hogyan navigált és kattintott az oldalon

Hozzáférés az Ön adataihoz: A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a vállalat teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé. Az adatait soha sem adjuk át, adjuk el vagy cseréljük el marketingcélokból harmadik féllel.

A feldolgozás jogalapja: Személyes adatainak feldolgozása az Ön beleegyezésén alapul, amikor hozzájárul a hírlevélhez.

A beleegyezése visszavonásához való jog: Jogában áll visszavonni a beleegyezését személyes adatai feldolgozását illetően bármikor, illetve ellenvetéssel élhet a hírlevelet illetően. Ha így tesz, a Nina Galéria nem küldhet Önnek többet semmilyen további direkt marketing ajánlatot vagy információt a beleegyezése alapján.

A direkt marketingről a következő módokon mondhat le: követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben.

Az adatok tárolásának időtartama: Adatait megtartjuk direkt marketing céljából, amíg vissza nem vonja beleegyezését.

Dunakeszi, 2020.03.01.